KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Order i webshop - se gärna kortbetalningsguiden om du är osäker eller ring 0739 835021. Om vi är upptagna lämna meddelande. Synpunkter tar vi också gärna emot - e-post rugsforhugs@gmail.com

BETALNINGSALTERNATIV:
Betal-/Kreditkort: Visa eller Mastercard.

BETALA MOT FAKTURA: Kontakta oss via rugsforhugs@gmail.com.

LEVERANSKOSTNAD: Leverans ingår i priset inom Sverige.
För prisuppgift och leverans till andra länder vänligen kontakta oss via rugsforhugs@gmail.com.

LEVERANSSÄTT: Inom Sverige använder vi Posten paket.
Leveransen sker till dörren för våra företagskunder. Speditören ringer dig för att bestämma leveranstid, varför det är viktigt att du uppger ett telefonnummer.
Våra privatkunder aviseras om att leveransen finns att hämta på ett utlämningsställe nära dig.

LEVERANSTIDEN för lagervaror är 1–3 vardagar inom Sverige. Om en vara avviker från den utlovade leveranstiden kontaktar vi er via e-postl eller telefon. Vid leveransförsening äger konsumenten rätt att häva sin beställning. Om detta skulle inträffa kontakta oss via rugsforhugs@gmail.com.

SEKRETESS:
 RUGSforHUGS garanterar att dina personuppgifter aldrig lämnas ut till tredje part.  

BYTESRÄTT:
Byte av vara måste ske inom 14 kalenderdagar efter köp. Fraktkostnad för retur bekostas inte av RUGSforHUGS. Skulle en vara visa sig vara använd eller i annars ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna bytet. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden, samt faktura på fraktkostnader som RUGSforHUIGS har betalat för försändelsen. Notera att vi ej löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.

ÖPPET KÖP:
Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar.
Kontakta oss först rugsforhugs@gmail.com innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Skulle en vara visa sig vara använd, eller i annars ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna returen. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Observera att vi inte återbetalar den ursprungliga fraktkostnaden.

PRISER: Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet på hemsidan den dag beställning görs.
RUGS FOR HUGS
Björnstjernegatan 14 A, S – 271 39 Ystad
Telefon: 073–983 50 21
E-post: rugsforhugs@gmail.com